ЕВРОПСКИ КВИЗ НА ПАРИ

ЕКП 2022

Нашите национални претставници им посакуваат среќа на сите натпреварувачи во финалето

Нашите национални претставници им посакуваат среќа на сите натпреварувачи во финалето

Национален натпревар „Европски квиз на пари“ 2022

 

Конечни резултати од националниот натпревар „Европски квиз на пари“ 2022 година!


Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [322.63 KB]

Европски квиз на пари 2022

 

Пријави се!


Пријава за националниот натпревар

„Европски квиз на пари 2022”


 

*Рокот за пријавување е до 18/02/2022

ВЕЖБАЈ ЗА КВИЗОТ ТУКА!

I am raw html block.
Click edit button to change this html

I am raw html block.
Click edit button to change this html

I am raw html block.
Click edit button to change this html

ПРЕЗЕНТАЦИИ ОД РАБОТНАТА СРЕДБА ЗА ЕВРОПСКИОТ КВИЗ НА ПАРИ

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Презентација на Народна Банка на РСМ

Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [874.61 KB]

Презентација на Министерство за Финансии на РСМ

Презентација на Комисија за хартии од вредност

Презентација на Комисија за хартии од вредност (Албански јазик)

Презентација на Агенција за супервизија на осигурување

Презентација на МАПАС

Подготовка за натпреварот „Европски квиз на пари“ 2022 година

Агенда за работна средба за подготовка за натпреварот „Европски квиз на пари” 2022 година

Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [73.52 KB]

Пријавени класови за националниот натпревар „Европски квиз на пари” 2022 година

Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download

ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗАВРШИ

 

Финална листа на пријавени класови за националниот натпревар „Европски квиз на пари“ 2022 година!


Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [345.13 KB]

Презентации

МБА Презентација ЕКП 2022


Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [651.07 KB]


НБРСМ - Осврт кон материјалите за финансиска едукација 2022


Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [1.62 MB]


КХВ - Презентација за потребите на Европски квиз на пари 2022


Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [1.55 MB]


Вести за Европски квиз на пари 2022

Вести за Европски квиз на пари 2022

Победниците на Европскиот квиз на парите ја посетија Македонската Берза

На 06.6.2022 по доделувањето на наградите за националниот натпревар Европски квиз на парите, од страна на претседателката на МБА д-р ...

МБА, НБ и КХВ ги поздравија учениците со најдобри резултати на Европскиот квиз на парите и нивните ментори

Денес, во Македонската банкарска асоцијација (МБА) претседателката д-р Маја Стевкова- Штериева, заменик претседателот м-р Тони Стојановски, гувернерката д-р Анита Ангеловска-Бежоска ...

Се одржа финалето на „Европскиот квиз на парите“

Учениците Матеја Талеска и Дино Дановиц, од СУГС „Joсип Броз Тито“, под менторство на професорката Емилија Величкова, беа наши претставници ...

Запознајте го мулти-талентираниот тим кои го освоија третото место на националниот натпревар Европски Квиз на Пари

Стефанија Сарафимова е родена на 5 јули 2006 година во Кавадарци. Таа е одлична ученичка и е запишана во прва ...

Матеја Талеска и Дино Дановиц се победници на националниот натпревар – ќе ја претставуваат нашата земја на финалето на Европскиот квиз на пари

Матеја Талеска е член на победничкиот тим кој ќе ја претставува нашата земја на европското финале на овогодишниот Европски квиз ...

Избрани претставниците за европското финале на „Европскиот квиз на пари”

Наши претставници на Европското финале на Европскиот квиз на парите ќе бидат учениците од училиштето СУГС „Joсип Броз Тито“ - Скопје, ...

Loading...

EBF European Money Quiz

EMQ_Logo_Negative-300x206