Статут и програма

2022

СТАТУТ

на Здружение за остварување на заеднички интереси на банките и унапредување на нивното работење МАКЕДОНСКА БАНКАРСКА АСОЦИЈАЦИЈА Скопје.

DOWNLOAD PDF

превземи PDF

2018

ПРОГРАМА

на Здружение за остварување на заеднички интереси на банките и унапредување на нивното работење МАКЕДОНСКА БАНКАРСКА АСОЦИЈАЦИЈА Скопје.

DOWNLOAD PDF

превземи PDF

одлуки

ОДЛУКА ЗА ФОРМИРАЊЕ НА КОМИСИЈА ЗА РАБОТА СО ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ

Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [535.99 KB]

ОДЛУКА ЗА ФОРМИРАЊЕ НА КОМИСИЈА ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [1.03 MB]