МБА ПАРТНЕР НА FRANKFURT SCHOOL OF FINANCE & MANAGEMENT

niksa

Претседателката на Македонската банкарска асоцијација, д-р Маја Стевкова Штериева и извршниот секретар, м-р Милена Перчинкова присуствуваа на почетен состанок за ЕРАЗМУС проектот насловен „European micro-credentials and professional qualifications certification system in the banking & financial services sector MiCreS“ што се одржа во Франкфурт, Германија.