Адреса

  • Ул. Никола Кљусев бр.6
    1000 Скопје, Р. Македонија

Телефон и е-пошта

  • (+389) 2 312 03 93
    (+389) 76 454 124
  • info@mba.mk

Работно време

  • 8:30 – 16:30

Контактирајте нѐ

Пишете ни доколку Ве интересира нешто во врска со Македонската банкарска асоцијација.

    Локација