ЕВРОПСКИ КВИЗ НА ПАРИ

2021

Заврши Националниот натпревар „Европски квиз на пари“ 2021

Националниот натпревар „Европски квиз на пари“ 2021 се одржа на 24.3.2021.

Повеќе информации на линковите подолу…

Резултати од националниот квиз „Европски квиз на пари“ 2021

Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [223.11 KB]

Погледнете го видеото на YouTube каналот на МБА

Еропски квиз на пари 2021

Пријави се!


Пријава за националниот натпревар

„Европски квиз на пари 2021”


 

*Рокот за пријавување е до 15/02/2021

ВЕЖБАЈ ЗА КВИЗОТ ТУКА!

ПРЕЗЕНТАЦИИ ОД РАБОТНАТА СРЕДБА ЗА ЕВРОПСКИОТ КВИЗ НА ПАРИ

Презентација на Народна Банка на РСМ

Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [874.61 KB]

Презентација на Министерство за Финансии на РСМ

Презентација на Комисија за хартии од вредност

Презентација на Комисија за хартии од вредност (Албански јазик)

Презентација на Агенција за супервизија на осигурување

Презентација на МАПАС

ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗАВРШИ

Финална листа на пријавени класови за националниот натпревар „Европски квиз на пари“ 2021 година!


Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [265.77 KB]

Програма за работната средба за „Европски квиз на пари” 2020 година

Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [53.09 KB]

Пријавени класови за натпреварот „Европски квиз на пари” - 2020година

Вести за Европски квиз на пари 2021

Вести за Европски квиз на пари 2021

EBF European Money Quiz

EMQ_Logo_Negative-300x206