Започнува Европската недела на пари!

На 24.3.2021 година со почеток во 12:00 часот ќе се одржи националниот натпревар за Европскиот квиз на пари!

Македонската банкарска асоцијација ја известува јавноста дека националниот натпревар за Европскиот квиз на пари може да се следи на YouTube каналот на МБА

Ве очекуваме!

niksa

About niksa