ЕВРОПСКИ КВИЗ НА ПАРИ

ЕКП 2022

Нашите национални претставници им посакуваат среќа на сите натпреварувачи во финалето

Нашите национални претставници им посакуваат среќа на сите натпреварувачи во финалето

Национален натпревар „Европски квиз на пари“ 2022

Конечни резултати од националниот натпревар „Европски квиз на пари“ 2022 година!


Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [322.63 KB]

Европски квиз на пари 2022

Пријави се!


Пријава за националниот натпревар

„Европски квиз на пари 2022”


 

*Рокот за пријавување е до 18/02/2022

ВЕЖБАЈ ЗА КВИЗОТ ТУКА!

ПРЕЗЕНТАЦИИ ОД РАБОТНАТА СРЕДБА ЗА ЕВРОПСКИОТ КВИЗ НА ПАРИ

Презентација на Народна Банка на РСМ

Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [874.61 KB]

Презентација на Министерство за Финансии на РСМ

Презентација на Комисија за хартии од вредност

Презентација на Комисија за хартии од вредност (Албански јазик)

Презентација на Агенција за супервизија на осигурување

Презентација на МАПАС

Подготовка за натпреварот „Европски квиз на пари“ 2022 година

Агенда

Агенда за работна средба за подготовка за натпреварот „Европски квиз на пари” 2022 година

Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [73.52 KB]

Пријавени класови за националниот натпревар „Европски квиз на пари” 2022 година

Loader
Loading...
EAD Logo
Taking too long?
Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download

ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗАВРШИ

Финална листа на пријавени класови за националниот натпревар „Европски квиз на пари“ 2022 година!


Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [345.13 KB]

Вести за Европски квиз на пари 2022

Вести за Европски квиз на пари 2022

EBF European Money Quiz

EMQ_Logo_Negative-300x206