ЕВРОПСКИ КВИЗ НА ПАРИ

ФИНАЛЕ ВО МАЈ 2019 ВО БРИСЕЛ!

Ранг листа на натпреварувачи на националниот натпревар

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА КВИЗОТ И НАТПРЕВАРУВАЈТЕ СЕ ЗА МЕСТО ВО ФИНАЛЕТО ВО МАЈ 2019 ВО БРИСЕЛ!

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕВРОПСКИ КВИЗ НА ПАРИ

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА НАСТАВЕН КАДАР ЗА ЕКП

Пријавени класови за натпреварот „Европски квиз на пари” - 2019 година

Вести за Европски квиз на пари 2019