Збор на патниците за Брисел

Марко Инѓилизов: Премногу сум возбуден во моментов. Долго се подготвуваме и искрено не очекував дека ќе победиме, можеби дека ќе бидеме меѓу првите десет. И за нас ова е преголемо изнанадување. Ги охрабруваме сите млади да вложат труд и да учествуваат во овој квиз.

Викторија Панова: Пресреќна сум! Скоро еден месец интензивно се подготвуваме. Јас имав некои предзнаења бидејќи мајка ми е економист. Но, не очекував дека токму ние ќе победиме.

Менторот: Голема благодарност до учениците и за нивниот вложен труд. Се надевам дека ќе постигнат доста добри резулати во Брисел и пак ќе не израдуваат.

niksa

About niksa