Охридска банка e „Најдобра банка во Македонија” за 2020 година според престижниот „Global Finance“

niksa

Петта година по ред, светскиот финансиски магазин „Global Finance“, ја прогласува Охридска банка, за Најдобра банка во Македонија.

Global Finance ја прогласи Комерцијална банка за „Најдобар FX Провајдер во Северна Македонија за 2020 година“

niksa

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Најдобар FX Провајдер во Северна Македонија за 2020 година“ (најдобар давател на услуги од областа на девизните пазари во земјава) од страна на светскиот магазин Global Finance, со седиште во Њујорк, САД.