Седмо издание на Денови на финансиската писменост, 21 – 23 ноември, 2023 година

Традиционално, Народна банка по седми пат е организатор и учесник на Денови нa финансиска писменост при што упати јавен повик за учество на едукативните предавања до сите заинтересирани граѓани.

Подетално на линкот:
https://www.nbrm.mk/ns-newsarticle-od-21-do-23-noemvri-godinava-ke-se-odrzi-sedmoto-izdanie-na-denovite-na-finansiskata-pismenost.nspx

Секој заинтересиран граѓанин треба да наведе за која презентација / тема го најавува своето присуство.

Рок за пријавување: најдоцна еден ден пред денот на предавањето.

niksa

About niksa