Интервју на д-р Маја Стевкова-Штериева за ТВ24

Претседателката на Македонската банкарска асоцијација, д-р Маја Стевкова-Штериева во интервју на ТВ24 говори за подготовката на новите даноци.

Во продолжение погледнете го видеото…

niksa

About niksa