Гостување на претседателката на МБА д-р Маја Стевкова Штериева, во емисијата “Приказни кои инспирираат“

Претседателката на Македонската банкарска асоцијација, д-р Маја Стевкова Штериева, гостуваше во емисијата „Приказни кои инспирираат“, каде говореше на тема Родова застапеност во банкарството.

Емисијата е реализирана на националната телевизија МРТ1, во соработка со ЕУ со тебе.

Погледнете го видеото во продолжение:

niksa

About niksa