Д-р Маја Стевкова Штериева говори за домашните платежни картички во Економски магазин на ТВ АЛСАТ

Погледнете го видеото од гостувањето на претседателката на Македонската банкарска асоцијација, д-р Маја Стевкова Штериева во емисијата Економски магазин на ТВ АЛСАТ.


niksa

About niksa