Банките превземаат активности за да излезат во пресрет на корисниците на субвенции за тутун

niksa

Македонската банкарска асоцијација ја известува јавноста дека сите банки веќе превземат активности за соодветно да ги услужат своите клиенти – корисници на субвенции за тутун, коишто во текот на следната недела ќе имаат потреба од нивните услуги, притоа, максимално залагајќи се за заштита на јавното здравје.