ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНОСТА: Надминат проблемот поврзан со картичните брендови VISA и MasterCard

Македонската банкарска асоцијација ја известува јавноста дека e надминат проблемот поврзан со картичните брендови VISA и MasterCard.

Се заблагодаруваме на сите засегнати страни за терпението и разбирањето.

niksa

About niksa