Објавен третиот број на МБА Е-билтен

Македонската банкарска асоцијација го издаде третиот број на кварталникот МБА Е-билтен.

МБА Е-билтен се издава со т.н. отворен пристап. Целата содржина е достапна бесплатно, читателите можат да читаат, преземаат, копираат, дистрибуираат, печатат, без обврска да бараат согласност од авторот или издавачот. Секако останува обврската да го цитираат изворот.


Погледнете го третото издание на МБА Е-билтен тука…

niksa

About niksa