Објавен петтиот број на МБА Е-билтен

Македонската банкарска асоцијација го издаде петтиот број на кварталникот МБА Е-билтен.

МБА Е-билтен се издава со т.н. отворен пристап. Целата содржина е достапна бесплатно, читателите можат да читаат, преземаат, копираат, дистрибуираат, печатат, без обврска да бараат согласност од авторот или издавачот. Секако останува обврската да го цитираат изворот.


Погледнете го петтото издание на МБА Е-билтен тука…

niksa

About niksa