Објавен деветиот број на МБА Е-билтен

Македонската банкарска асоцијација го издаде деветиот број на кварталникот МБА Е-билтен.

МБА Е-билтен се издава со т.н. отворен пристап. Целата содржина е достапна бесплатно, читателите можат да читаат, преземаат, копираат, дистрибуираат, печатат, без обврска да бараат согласност од авторот или издавачот. Секако останува обврската да го цитираат изворот.


Погледнете го деветото издание на МБА Е-билтен тука…

niksa

About niksa