Објавен десетиот број на МБА Е-билтен

Македонската банкарска асоцијација го издаде десетиот број на кварталникот МБА Е-билтен.

МБА Е-билтен се издава со т.н. отворен пристап. Целата содржина е достапна бесплатно, читателите можат да читаат, преземаат, копираат, дистрибуираат, печатат, без обврска да бараат согласност од авторот или издавачот. Секако останува обврската да го цитираат изворот.


Погледнете го десетото издание на МБА Е-билтен тука…

niksa

About niksa