Благодарници за особен придонес во работата на МБА во 2022 година

Традиционално Собранието на Македонската банкарска асоцијација доделува благодарници за особен придонес за работата на асоцијацијата на членови на комисиите при МБА.

Согласно одлуката на 39. седница на Собранието благодарници за нивната активност и ангажирање во работата на МБА во годината што заминува добија следните членови:

Комисија за платен промет во земјата и странство
Благица Здравковска Заменик претседавач, УНИВЕРЗАЛНА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА АД СКОПЈЕ
Билјана Митевска, КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД СКОПЈЕ
Билјана Адамческа, КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД СКОПЈЕ
Снежана Лутвиовска, СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ
Љупка Ѓорѓиевска, НЛБ БАНКА АД СКОПЈЕ

Комисија за заштита на лични податоци
Бојан Богевски Претседавач, СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ
Марија Петрушевска Заменик претседавач, ТТК БАНКА АД СКОПЈЕ

Комисија за спречување перење пари и усогласеност со прописи
Глигор Пандиловски Претседавач, СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ
Бојана Цветковска Панчевска Заменик претседавач, КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД СКОПЈЕ

Комисија за ризици
Билјана Момировска Претседавач, ШПАРКАСЕ БАНКА АД СКОПЈЕ
Татјана Лескароска-Миноска Заменик претседавач, КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД СКОПЈЕ

Македонската банкарска асоцијација им се заблагодарува на добитниците за посветеноста во 2022 година и се надева дека истата ќе продолжи и во 2023 година.


mba-blagodarnici-2022-01
mba-blagodarnici-2022-02
mba-blagodarnici-2022-03
mba-blagodarnici-2022-04
mba-blagodarnici-2022-05
mba-blagodarnici-2022-06
mba-blagodarnici-2022-07
mba-blagodarnici-2022-08
mba-blagodarnici-2022-09
mba-blagodarnici-2022-10
mba-blagodarnici-2022-11
mba-blagodarnici-2022-12
mba-blagodarnici-2022-13
mba-blagodarnici-2022-14
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
mba-blagodarnici-2022-01
mba-blagodarnici-2022-02
mba-blagodarnici-2022-03
mba-blagodarnici-2022-04
mba-blagodarnici-2022-05
mba-blagodarnici-2022-06
mba-blagodarnici-2022-07
mba-blagodarnici-2022-08
mba-blagodarnici-2022-09
mba-blagodarnici-2022-10
mba-blagodarnici-2022-11
mba-blagodarnici-2022-12
mba-blagodarnici-2022-13
mba-blagodarnici-2022-14
previous arrow
next arrow
 

niksa

About niksa