Гостување на Елеонора Згоњанин Петровиќ по повод Светскиот ден на штедењето

По повод Светскиот ден на штедењето 31. октомври како претставник на Македонската банкарска асоцијација во утринската програма на Македонската телевизија МТВ, гостуваше М-р Елеонора Згоњанин Петровиќ, Управител на Штедилница ФУЛМ.

За значењето на штедењето за личната благосостојба на секој поединец и за економијата во целина погледнете на следното видео:


Извор: https://play.mrt.com.mk/play/567102

niksa

About niksa