Барбара Брезовска-Поњавиќ од МБА по повод Светскиот ден на штедењето на ТВ Телма

Барбара Брезовска-Поњавиќ, Директор на Сектор за управување со производи и клиентски сегменти во рамки на Бизнис линијата – Банкарство на мало во Стопанска банка АД Скопје, претставник на Македонската банкарска асоцијација во утринската програма на Телма ТВ по повод Светскиот ден на штедењето, 31 октомври…


niksa

About niksa