ЕВРОПСКИ КВИЗ НА ПАРИ

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА КВИЗОТ И НАТПРЕВАРУВАЈТЕ СЕ ЗА МЕСТО ВО ФИНАЛЕТО ВО МАЈ 2019 ВО БРИСЕЛ!

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕВРОПСКИ КВИЗ НА ПАРИ

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА НАСТАВЕН КАДАР ЗА ЕКП