Близу 500 ученици учествуваа на националниот натпревар на Европскиот квиз на парите

Победник на натпреварот е Едон Хамбари од основното училиште „Исмаил Ќемали“ од Скопје Близу 500 ученици од основните и средните училишта од целата земја, денес учествуваа на националниот натпревар на Европскиот квиз на парите, кој како и во другите европски земји се одржа преку електронската платформа Кахут (Kahoot!). – Првото место го освои Едон Хамбари … Продолжи со читање Близу 500 ученици учествуваа на националниот натпревар на Европскиот квиз на парите