Одржано предавањe од експерт на Делоит

niksa

Македонската Банкарска Асоцијација во соработка со Делоит Скопје организираше едукативен настан за своите членки на кој своите експертски знаења ги подели Димитриос Горанитис партнер во Делоит Романија.