Презентација на Crowdfunding Platform Funderbeam на дванаесетата седница на собранието на МБА

На дванаесетата седница на Собранието на Македонска банкарска асоцијација се одржа презентација за Funderbeam. Funderbeam е платформа за crowdfunding преку која се поврзуваат компаниите кои сакаат да приберат финансиски средства и инвеститорите кои бараат можности за вложување во компаниите во ран развој.
Презентацијата беше одржана од страна на Марија Танасоска, претставник на  Проект на УСАИД за развој на деловниот екосистем и Каролина Каровска Божиноска, претставник на Македонска берза АД Скопје.

Презентацијата:

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
niksa

About niksa