Одржано предавањe од експерт на Делоит

Македонската Банкарска Асоцијација во соработка со Делоит Скопје организираше едукативен настан за своите членки на кој своите експертски знаења ги подели Димитриос Горанитис партнер во Делоит Романија.

Главни теми на предавањето беа најновите измени на регулативата, Базел IV, ILAAP и преглед на ликвидност и ризик од промена на каматните стапки во банкарските книги (IRRBB).

 

 

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
niksa

About niksa