ЕВРОПСКИ КВИЗ НА ПАРИ

ФИНАЛЕ ВО АПРИЛ 2020 ВО БРИСЕЛ!

Програма за работната средба за „Европски квиз на пари” 2020 година

Пријавени класови за натпреварот „Европски квиз на пари” - 2020година

EBF European Money Quiz

EMQ_Logo_Negative-300x206